• Dragoslava Srejovića 53., 34000 Kragujevac
  • grandsofa.rs@gmail.com

(+381) 62 33 45 95

U hladnijim mesecima, nakon napornog dana, nema ništa lepše od ulaska u stan koji odiše toplinom. Trenutak kada se ušuškate na mekanoj sofi, umotani u omiljeno ćebence, dok gledate film, pruža osećaj sigurnosti koji većina priželjkuje.

Kada provodite više vremena kod kuće, javlja se i želja da u svom domu nešto promenite. Obično tada tragate za novim komadima nameštaja i detaljima kojima ćete osvežiti svoj kutak.

Kako da životni prostor odiše harmonijom

Harmonijom odiše ambijent u kom vlada sklad svih njegovih segmenata, boja i elemenata.

Uredite dom tako da bude u dinamici sa Vašim ritmom funkcionisanja. Na primer, ako ste u nekom trenutku radili od kuće, pa je dnevna soba bila i radna, možda ste ubacili neke elemente koji su sada višak. Rasteretite svoj prostor, oslobodite se komada koji su ga zagušili.

Ove godine popularni su zemljani i neutralni tonovi, koji su prijatni za oko. Oni deluju umirujuće, pa će biti idealni kako za dnevnu, tako i za spavaću sobu.

Ukoliko odaberete nameštaj u nežnim nijansama, upotpunite ambijent nekim življim bojama. Izaberite zavese, tepih ili jastuke u nijansama koje će uneti veselu energiju, poput vatrenih boja jeseni, ili nekih zelenih nijansi koje slute na proleće.

Ako prostorija nije dovoljno osvetljena prirodnim svetlom, birajte svetlije nijanse za zidove, koje će dodatno otvoriti prostor.

Uz samo nekoliko promena unećete vedrinu u svoj dom. To možete učiniti i kroz slike u jarkim bojama, kroz biljke ili neke druge dekorativne detalje.

Bilo da težite modernijem uređenju ili preferirate klasične dezene, u Grand Sofi pronaći ćete nameštaj koji odgovara svačijem senzibilitetu.

Unikatan nameštaj daće prostoru poseban šarm, naročito ako se odlučite za prirodne materijale koji su dugotrajni i uvek moderni.

Kao zastupnik globalne kompanije SIC za Srbiju, Grand Sofa garantuje kvalitet. S tim u vezi, naš predlog materijala za nameštaj po meri je mebl štof, koji je mekan, prijatan na dodir i zahvalan za održavanje.

Ako želite uživo da pogledate široku paletu materijala koji su dostupni, dobijete savet ili predlog našeg tima, kontaktirajte nas.

foto: IBIZA MAXI Ugaona garnitura na 18. stranici Dodić kataloga