• Dragoslava Srejovića 53., 34000 Kragujevac
  • grandsofa.rs@gmail.com

(+381) 62 33 45 95

U nekom od prethodnih članaka, pisali smo o autentičnim komadima nameštaja. Upravo takvi su komadi rađeni po meri, zahvaljujući kojima svaki detalj možete uklopiti tako da prostor odiše skladom.

Današnji članak posvetićemo temi koja ne zahteva posebna pravila. Reč je o uređenju doma po Vašoj želji i meri, kojim dajete lični pečat svom “gnezdu”.  

Nameštaj po meri pomaže da sačuvate sopstveni stil i da životni prostor oplemenite komadima koji su dizajnirani i stvoreni po Vašoj zamisli. Ali hajde da vidimo koje su još njegove prednosti.

Zašto odabrati nameštaj po meri?

Zahvaljujući ovoj mogućnosti, konačno možete popuniti sve one specifične prostore koje do tada niste mogli, poput praznine ispod prozora, prostora između stubova, ispod kosih zidova ili stepeništa.

Time što ćete maksimalno iskoristiti svaki kutak, doprinosite i funkcionalnosti prostora. Na primer, kada imate ugaonu garnituru, rađenu po meri Vaše dnevne sobe, lako je možete razvući i iskoristiti kao krevet za spavanje, a ne samo za dnevno sedenje.

Pored toga što imate kontrolu nad dimenzijama svakog komada i sami birate dizajn, možete odabrati i materijal koji će se koristiti u izradi.

Provereno dobri materijali, nabavljeni od pouzdanih partnera, osiguraće trajnost i udobnost Vašeg nameštaja. Konkretno, Grand Sofa je zastupnik globalne kompanije SIC, koja u ponudi ima visokokvalitetne mebl i dekorativne tkanine, raznovrsne teksture i širokog spektra boja.

Danas se među nameštajem po meri sve više nalaze komforni tapacirani komadi, modernog ili klasičnijeg stila. U našem katalogu čeka Vas veliki izbor tapaciranog nameštaja, među kojima su sofe različitih veličina, fotelje, taburei, ležajevi i ugaone garniture.

I još nešto, za razliku od masovno proizvedenog, nameštaj po porudžbini kreiraju majstori specijalizovani za izradu unikatnog nameštaja i posebnu pažnju pridaju detaljima. Mislite o tome.

Nakon što odlučite čime želite da obogatite svoj ambijent, kontaktirajte nas.

Za udobnost bez kompromisa, Grand Sofa!

foto: Napoli garnitura