• Dragoslava Srejovića 53., 34000 Kragujevac
  • grandsofa.rs@gmail.com

(+381) 62 33 45 95

Danas ćemo pažnju posvetiti nečemu što će Vam služiti svaki put kada poželite da svoj dom osvežite nekim novim komadima nameštaja. Delimo sa Vama tri saveta za pametan odabir nameštaja.

Važno je da nameštaj bude kvalitetan

Kvalitetan nameštaj, pre svega, karakteriše udobnost i dugotrajnost materijala od kojih je pažljivo izrađen. Otporni materijali omogućiće lako odžavanje takvih komada, a sam način izrade doprineće dugoročnoj nepromenjenosti forme i namene nameštaja.

Da bi nameštaj što duže bio postojan, prednost dajte prirodnoj koži i drvetu, kao i mebl štofu, jer su to prirodni materijali sa kojih ćete lako ukloniti prljavštinu i fleke, a i otporniji su na fizička oštećenja, za razliku od nekih veštačkih sirovina.

Nameštaj po meri je uvek dobar izbor

Ono što može olakšati potragu za odgovarajućim autentičnim komadima kojima ćete oplemeniti svoj dom jeste mogućnost izrade nameštaja po meri. Na taj način povećava se izvesnost da će se novi komadi, izrađeni u dimenzijama koje sami odredite, od materijala koje sami izaberete, savršeno uklopiti u Vaš enterijer.

Nameštaj po meri daje Vam mogućnost da maksimalno iskoristite svaki kutak svog doma, pa i one delove za koji mislite da će zbog nepristupačnosti ostati prazni. Više o tome pročitajte OVDE.

Grand Sofa će Vam dati samo najbolje

Grand Sofa je prepoznatljiva po preporuci za kupovinu najkvalitetnijih ležajeva i sofa, posebno od proizvođača koji koriste mebl štof SIC kompanije. Ukoliko se do sada niste susretali sa izradom nameštaja po meri i potrebno Vam je da se kosultujete sa nekim stručnim, to možete učiniti putem naše kontakt forme.

Zaslužujete samo najbolje! Stoga, prelistajte katalog, možda tu već ima ono što priželjkujete.

Foto: Okrugli ležaj Palma sa 32. strane Dodić kataloga