• Dragoslava Srejovića 53., 34000 Kragujevac
  • grandsofa.rs@gmail.com

(+381) 62 33 45 95

U prethodnom tekstu, osvrnuli smo se na to šta znači manje je više kada je u pitanju uređenje prostora.

Današnja tema ide korak dalje, a korak bliže vama.

Verujemo da vam je poznato kako stanje u domu može uticati na Vas i svakodnevne aktivnosti. Tako da sređen dom doprinosi laganijem ritmu dana, a samim tim i vašoj boljoj organizaciji.

Usled svih obaveza koje Vas čekaju, kako privatno, tako i poslovno, zaslužujete okruženje u kome možete da se opustite, zar ne?

Kako je sve što Vas okružuje energija, previše stvari i nered nesumnjivo će uneti dozu nemira u svakodnevicu. Što će se negativno odraziti na efikasnost u rešavanju obaveza i ometati fokus. To Vam ne treba, jer današnji protok vremena zahteva brze odgovore.

Šta je onda rešenje?

Za početak, razmislite kakva promena je potrebna i šta Vam se u domu ne dopada. Kada donesete odluku da nešto promenite, već ste na pola puta do rešenja.

Da bi se pokrenula nova životna energija u prostoru koji koristite, naš predlog je da poručite nameštaj po meri, na osnovu dimenzija koje odgovaraju Vašoj sobi. Na taj način, dobićete prijatniji ambijent i dom koji „diše“.

Konkretno, ako poželite da svoj kutak oplemenite sofom, kod nas imate mogućnost da izaberete koje će veličine ona biti, od kog materijala, možda mebl štofa, i u kojoj boji, tako da potpuno odgovara Vašem senzibilitetu.                        

Grand Sofa je zastupnik globalne kompanije SIC za Srbiju, što vam garantuje kvalitet i udobnost nameštaja koji odaberete iz ponude. Da biste videli šta sve uključuje asortiman, kliknite OVDE.

Foto: Ležaj London