• Dragoslava Srejovića 53., 34000 Kragujevac
  • grandsofa.rs@gmail.com

(+381) 62 33 45 95

BARBADOS DVOSED FIKSNI

50,850.00рсд58,478.00рсд

Garnitura je modularnog tipa, što znači da možeš da biraš:

☑ veličinu,
☑ sastav,
☑ stranu ugla.

Moguća je i korekcija dimenzije garniture kako bi se uklopila u svaki prostor. Prilikom kupovine po izboru možeš da staviš i mehanizam za spavanje. Kupovinom ove garniture možeš da biraš i kutiju za posteljinu.

Pogledajte štof karte, odaberite naziv i navedite nijansu u napomeni prilikom poručivanja.

Štof karte DODIĆ

Опис

Garnitura koja je mešavina modernog i klasičnog dizajna. 

Modernog – jer je svedenih, strogih linija, a klasičnog – jer ga odlikuju visoki nasloni i lepo uklopljeni rukonasloni koji garnituri daju punoću i utisak velike garniture koja ispunjava životni prostor.

Prilikom izrade ove garniture se pre svega mislilo na udobnost prilikom sedenja tj. dnevnog odmora. Sedišta se oslanjaju na val opruge, koje osim što daju dodatnu udobnost prilikom sedenja takođe i produžavaju vek trajanja sunđera sedišta. 

Udobnost naslona je podignuta na viši nivo tako što su kao ispuna korišćena silikonska vlakna. 

Prednost ovih vlakana u odnosu na drobljeni sunđer kojim se u većini slučajeva koristi u naslonima manje kvalitetnih garnitura je ta što su silikonska vlakna elastičnija, a u isto vreme finija. 

Elastičnost je ravnomerno raspoređena i nema grudvica kao kod drobljenog sunđera, već imate utisak da je jastuk ispunjen perjem. Takođe vremenom ne dolazi do sleganja sunđera, već naslon ostaje ujednačeno ispunjen, pufnast i udoban.

Ugaona-garnitura-Barbados-tehnički-opis

Додатне информације

BARBADOS

cena standard, cena +10%, cena +15%

Štof karte Standard, +10% i +15%

Amsterdam, Avelina, Bombay, Comora, Dublin, Epic, Fenix, Houston, Kano, Kitana, Massimo, Nairobi, Odiva, Porto, Stratos, Tango, Tay tay, Texas