• Dragoslava Srejovića 53., 34000 Kragujevac
  • grandsofa.rs@gmail.com

(+381) 62 33 45 95

Nameštaj je neizostavan kada je u pitanju opremanje prostora. Bilo da vam je potreban za poslovni ili stambeni prostor sto sa stolicama, fotelja, ugaona garnitura, uz osnovnu funkciju potrebno je uklopiti proizvode u zamišljeni enterijer. Pored dizajna proizvoda njihove strukture i boje materijala, važno je da nameštaj ima kvalitetan mebl koji možete odabrati upravo prema željenom enterijeru.

Mebl štof je vrsta tkanine različite vrste sirovinskog sastava i kvaliteta u zavisnosti od načina proizvodnje. Ima ne samo dekorativnu već i zaštitnu funkciju, a koristi se za tapaciranje komadnog nameštaja. Kada birate nameštaj gledajte da li je tapaciran sa odgovarajućim štofom. Kada se kupuje model npr. ugaone garnuture čije dimenzije, oblik i kvalitet materijala odgovara potrebama, bitno je imati mogućnost da odaberete mebl štof kojim će biti obložena. Većina proizvođača nameštaja po meri izlazi u susret potrebama kupaca po tom pitanju. U salonima nameštaja mogu se videti modeli koji su tapacirani jednim reprezentativnim mebl štofom, dok su pored brojni uzorci koji se mogu prisloniti i prosto zamisliti, isprobati, opipati njihova glatkoća površine.

Kvalitetan štof kompanije SIC

Veliki izbor materijala prema upotrebi se deli na one za spoljašnju ili unutrašnju upotrebu nameštaja. Pored dezena i karakteristike tkanine koja je u dodiru sa korisnicima treba biti upoznat sa otpornošću na različite uticaje, zatim dugotrajnost. Moguće je fabrički tretirati tkanine kako bi bile otporne na vatru, a ima vodootpornih struktura materijala. Zahtevi kupca mogu biti različiti, a savremeno poslovanje je orijentisano upravo na prilagođavanje potrebama za moderanim dizajnom, raznovrsnim teksturama i širokom spektru boja. Prateći modne i tržišne trendove, Grand Sofa kao zastupnik globalne kompanije SIC za Srbiju kontinuirano širi ponudu tako što prodaje pravnim i fizičkim licima kvalitetne proizvode koji upadaju u oči.

Uređen prostor po želji i odgovarajućem dizajnu enterijera ima značajan uticaj na raspoloženje kao i produktivnost. Tako da je odabir dezena mebl štofa prilikom poručivanja odlična opcija, posebno kada imate mogućnost da pregledate široku paletu materijala i to uživo u Show room Grand Sofe ili uz savet, predlog, konkretnu ponudu. Nameštaj sa kojim smo u dodiru podsetiće nas koliko se time ujedno stvara osećaj i utisak prostora u kome se nalazimo.