• Dragoslava Srejovića 53., 34000 Kragujevac
  • grandsofa.rs@gmail.com

(+381) 62 33 45 95

Verovatno znate onaj osećaj kada se probudite, a i dalje ste umorni. Ustajete bez snage i pod tenzijom, jer osećate da nemate dovoljno energije za sve što ste isplanirali za taj dan. Imate utisak da se nikada nećete naspavati dovoljno…

Ako ste se pronašli u prethodnim redovima, Vaša spavaća soba verovatno zahteva određene izmene i uklanjanje svega što remeti odmor i kvalitetan san. Jer samo uređen prostor može obezbediti miran san i odmor kakav zaslužujete.

Kako da Vam spavaća soba bude mesto za obnovu energije

Da biste se budili sa osećajem lakoće, preduslov za to je da se u svojoj spavaćoj sobi osećate prijatno. Ipak u njoj provodite trećinu svog dana, u proseku.

Kada ambijent u kome najviše boravite uredite po svom ukusu, time i sam boravak u njemu činite ugodnijim. Soba osmišljena tako da zadovoljava Vaš stil života, pomaže da se lakše uskladite sa energijom prostora. Uliva određenu dozu sigurnosti, koja se dalje preslikava na Vaše okruženje i međuljudske odnose.

No, da ne biste ostali samo na zamišljanju kako bi to izgledalo, ukoliko tražite način da svoj odmor podignete na viši nivo, Grand Sofa za to ima rešenje.

Osim što je u našoj ponudi prelep nameštaj, u različitim dezenima, na prvom mestu su nam kvalitet, udobnost i funkcionalnost.

A kako je ova tema vezana za spavaću sobu, trebalo bi da obratite pažnju kog je sastava tkanina na krevetu koji birate za odmor. Zbog toga je u našoj ponudi nameštaj od visokokvalitetnog mebl štofa, čija antibakterijska obrada doprinosi zdravijoj atmosferi.

Naravno, pored nameštaja po meri, u ponudi Grand Sofe našli su se i različiti francuski ležajevi, kao i manji kreveti, za slučaj da opremate dečiju sobu.

francuski ležaj

Spavaća soba bi trebalo da odiše smirenošću, bez previše detalja i stimulusa. Što znači da nije preporučljivo gledanje u ekrane telefona, laptopova ili TV-a pred spavanje.

Sa druge strane, čitanje će pozitivno uticati na smirenje nervnog sistema i pružiti laganiji upliv u san. A udobna fotelja, iz naše bogate kolekcije, može postati kutak za čitanje i asocijacija Vašem umu da se vreme odmora bliži.

Osećaj sa kojim zaspite uveliko će odrediti u kakvom ćete se raspoloženju probuditi. Neka onda vaš osećaj pred san i prvi nakon buđenja bude udobnost. Grand Sofa će se pobrinuti za to.

Kada poželite da obezbedite sebi kraljevski odmor, javite nam se.

Mi vrednujemo Vaše snove. Uložite u njih i Vi.

Napomena:

Ležajevi  https://grandsofa.rs/kategorija-proizvoda/lezaji/    

Kolekcije  https://grandsofa.rs/3d-flip-book/dodic-katalog-2021/

Javite se i obezbedite popust  https://grandsofa.rs/kontakt/