• Dragoslava Srejovića 53., 34000 Kragujevac
  • grandsofa.rs@gmail.com

(+381) 62 33 45 95

Posao kojim se bavite utiče na sklonost ka uređenju radnog okruženja. Poslednjih godina primetna je potreba za mobilnošću, ali i fleksibilnost u odabiru radnog prostora za različite poslove, posebno one koji se mogu obavljati od kuće. Važan je odabir ne samo prostora već i nameštaja koji će se koristi u njemu. ‘’Iz udobnosti svoga doma’’ sada već zvuči kao fraza za online shop,  ali poslužiće i kada je reč o kreativnim poslovima koji se mogu obavljati upravo odatle. Predstavićemo par ključnih smernica u kreiranju radnog prostora u okviru doma:

Odabir prostora

Odaberite prostoriju u okviru kuće, stana, pomoćnog objekta ili jednostavno kutak u kojem ćete nesmetano obavljati radne zadatke ili biti kreativni. Dobro je da to bude zasebna prostorija ukoliko je potrebno da imate mir, a može i otvoren prostor gde ćete pogledima i komforu dati na širini.

Uređenje enterijera

Enterijer je unutrašnji prostor objekta i njega odlikuje izgled, ali i funkcionalnost korišćenja koja se dobrim delom ogleda u nameštaju. Kakav nameštaj odaberete za prostoriju tako će ona uticati na svakodnevne aktivnosti. Radni sto, stolica, fotelja, polica za knjige, sofa je nešto od nameštaja što možete odabrati u salonima ili još bolje poručiti na osnovu dimenzija, odabira materijala i mebl štofa. U predhodnom članku smo pomenuli da uređen prostor po želji i odgovarajućem dizajnu enterijera ima značajan uticaj na raspoloženje kao i produktivnost, a dodali bismo i inspiraciju za kreativnost. Saslušajte savete stručnih ljudi (Grand Sofa tim je tu za Vas) za uređenje enterijera, gledajte odgovrajuće predloge, katalog. Imajte u vidu da kreirate Vaš kutak za inspirativni radni trenutak tako da se uključite u zavisnosti od toga šta tačno želite i dajte mu pečat jedinstvenosti.

Kvalitet nameštaja i uređaja

Koliko puta smo čuli Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari ?! Dovoljan broj puta da shvatimo zašto je kvalitetan nameštaj sa isto takvim štofom zapravo povoljan. Možda ne uvek, ali uglavnom viši kvalitet određuje i slična cena. Ako uložite u kvalitetan nameštaj i uređaje koji su potrebni (računar, štampač…), obezbedićete ih kao dugoročni oslonac u svakodnevnom korišćenju. Pored toga dizajn koji odaberete primetiće i isprobati pored Vas i drugi, a to svakako ostavlja utisak.