• Dragoslava Srejovića 53., 34000 Kragujevac
  • grandsofa.rs@gmail.com

(+381) 62 33 45 95

Na našem blogu možete naći različite osvrte na temu uređenja doma. Od različitih stilova enterijera, preko restauracije nameštaja i izbora kvalitetnog štofa, pa sve do dečijeg pogleda na idealnu sobu.

Ono o čemu dosad nismo pisali, a može se reći da je centralni deo svakog porodičnog prostora jeste uređenje trpezarije. Kažemo centralni, jer se obično nalazi u međuprostoru dnevne sobe i kuhinje, ali i zato što je to kutak u kom se svakodnevno, po nekoliko puta, okuplja cela porodica.

Trpezarija je svojevrstan produžetak dnevne sobe

Vreme kada se familija okuplja oko stola je vreme u kom se događa neki vid razmene ljubavi. Porodični ručak je simbol zajedništva. Može se reći da je to sveti čin, koji ujedinjuje i čini da se članovi osećaju sigurno.

Trpezarije su nekada bile formalne prostorije, dok danas u njima vlada lagodnija atmosfera. Kao ležerni produžetak dnevne sobe, trpezarija doprinosi prijatnijoj atmosferi i uživanju cele porodice.

Osim što je postala mesto za opuštene razgovore i smeh sa porodicom i prijateljima, u poslednje vreme, ona je mnogima čak i kancelarija. Birajte kvalitet i udobnost – Grand Sofa trpezarijske stolice. Bilo da volite rustične, drvene stolove, ili pak metalne i staklene komade, u širokom asortimanu Grand Sofe nalaze se i stolice, koje će se savršeno uklopiti u Vaše trpezarijske prostore. Pa još ako imate drvene podove, naše kožne stolice sa slike će biti pun pogodak.

Ako želite da ovaj kutak učinite fleksibilnijim, jer Vam pored postavljanja obroka služi i za rad, zašto da ga ne oplemenite foteljama i tabureima. Različiti materijali i dezeni stvoriće razigranu atmosferu, što može biti primamljivo i porodicama sa malom decom. Verujemo da ćete u našem katalogu pronaći idealne komade nameštaja za svoj dom. Imajte u vidu da Grand Sofa nudi mogućnost izrade nameštaja po meri.

Posetite naš slon u Dragoslava Srejovića 53, ili nas kontaktirajte, stojimo Vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

foto: Venus kožne stolice, sa poslednje strane Dodić kataloga