• Dragoslava Srejovića 53., 34000 Kragujevac
  • grandsofa.rs@gmail.com

(+381) 62 33 45 95

U želji da Vam predstavimo način na koji ćete uneti instant promenu u svoj dom, iz dečije sobe selimo se u dnevnu. Dnevna soba je omiljeno mesto okupljanja cele porodice, mesto zabave i slavlja. Zbog toga bi, kroz pažljiv odabir nameštaja, ovaj prostor trebalo pretvoriti u prijatan i udoban ambijent.

Pored osnovnih komada, kao što su ugaone garniture i sofe, upotpunite dnevnu sobu klupskim stočićima, komodicama i tabureima neobičnog dizajna.

Šarmantni komadi nameštaja? Može!

Kada poželite da date lični pečat životnom prostoru, oplemenite ga policom za knjige, sa naslovima koji su odraz Vašeg karaktera. A gde su police za knjige, tu su i udobne fotelje, koje mogu biti u skladu sa ostatkom ambijenta, ali i ne moraju.

Fotelja upečatljivog izgleda povećaće atraktivnost prostora, dajući mu poseban šarm, a Vama će obezbediti komfor.
Ukoliko volite da čitate, najbolje je da fotelju smestite pored prozora, kako biste imali što više prirodnog svetla. Možete je staviti i u neki neiskorišćeni ugao sobe i time stvoriti intimniju atmosferu ili je jednostavno postavite pored sofe, kako biste dobili više prostora za razgovor i druženje sa prijateljima.

Pre nego što se odlučite za dizajn modela koji će uneti vedrinu u Vaš dom, razmislite o prirodnim materijalima. Šta kažete da to budu tkanine koje su prijatne, vodootporne i lake za održavanje? Upravo od takvog materijala izrađeni su komadi nameštaja iz kolekcije Grand Sofe. Reč je o bezvremenskom, prefinjenom i uvek modernom mebl štofu.

Kod nas možete izabrati strukturu i boju štofa, kao i dimenzije, kako fotelja, tako i ostalih segmenata naše ponude.

Kontaktirajte nas i skratite put do unikatnog nameštaja. Za udobnost bez kompromisa, Grand Sofa!

foto: ROXANNE ugaona garnitura